Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

QUI ÉS QUI?

santiagomier.jpgSANTIAGO MIER, DIRECTOR DE MÀRQUETING DE DANONE
Santiago Mier ha estat nomenat director de màrqueting de Danone, en substitució de Xavier Mitjavila, que passa a ocupar el càrrec de director general de Danone a Itàlia. Fins ara, Mier era director internacional de màrqueting d’Activia Acceleration Unit. Mier ha estat lligat professionalment a l’empresa làctia pràcticament des que va iniciar la seva activitat professional al sector del màrqueting. La seva incorporació a Danone va tenir lloc el 1998, com a brand mànager de Begudes de Danone a Espanya, passant per diversos llocs, com a brand mànager Vitalinea, brand mànager Actimel (formant parteix del primer “No limits Pla Actimel) ” i brand màrqueting mànager de Danone Base Business. L’any 2003, Mier va ser nomenat director de màrqueting de Danone a la República Txeca, ja que va ocupar fins a l’any 2006.

ROSADA LÓPEZ PIÑERO, DIRECTORA DE COMUNICACIÓ I MÀRQUETING D’EXALEAD IBERIA
Exalead, companyia francesa especialitzada en solucions de recerca corporativa i accés a tot tipus de fonts d’informació, ha anomenat a Rocío Lopez Piñero com a nova directora de comunicació i màrqueting per a Espanya i Portugal. Des del seu nou lloc|parada, López Piñero assumeix la responsabilitat de l’estratègia de comunicació i màrqueting per a Espanya i Portugal amb especial focus en l’impuls del negoci a través de la xarxa de partners i a aterrar les solucions de recerca corporativa de la multinacional. Llicenciada per l’UAH en Filologia Anglesa especialitzada en llenguatge empresarial, i Màster en Direcció|Adreça de Comunicació, anteriorment exercia el càrrec de responsable de comunicació i màrqueting en una empresa espanyola de continguts digitals relacionats amb signatura electrònica, a més de compaginar la seva activitat laboral amb el Consell Europeu d’Acció Humanitària amb què col•labora des de 2002 com a membre del Comitè Organitzador. La seva experiència professional ha estat sempre vinculada a la Comunicació Corporativa i al Màrqueting, en àrees relacionades amb la reputació on line, comunicació interna, RSC i gestió de mitjans|medis entre d’altres. Ha desenvolupat la seva carrera|cursa en organitzacions públiques i privades, tant fos com dins d’Espanya incloent ONGs.

LUIS RODRÍGUEZ JIMÉNEZ, DIRECTOR DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ DE CONSUM & ONLINE DE MICROSOFT IBÈRICA
Luis Rodríguez Jiménez ha estat nomenat director de màrqueting i comunicació de Consum & Online de Microsoft Ibèrica, àrea de nova creació, des d’on s’encarregarà de dirigir les línies estratègiques de màrqueting i comunicació de les divisions de Windows Client, Windows Mobile, Windows Live (Hotmail, Messenger, emmagatzemament, fotos i xarxes socials), Live Search i el portal MSN. Llicenciat en Gestió Comercial i Màrqueting per l’Escola Superior d’Investigació Comercial i Màrqueting -E.S.I.C, fins a la seva incorporació a Microsoft, va exercir des de 2004 les funcions de director de Serveis al Client en l’agència de publicitat Grup Street Life, que ell mateix va fundar. Luis Rodríguez va començar a treballar en 1995 en Baush & Lomb España en la divisió Ray-Ban, com a responsable de la coordinació entre els equips de vendes per a la consecució d’objectius de màrqueting i comunicació. Més tard, va passar a formar part del departament de Trade Marketing de Dell Computer, fins que el 1997, es converteix en director de comptes del grup Bassat & Ogilvy. Finalment i fins a l’obertura de la seva pròpia agència el 2004, va treballar com a Màrqueting Communications and Trade Marketing Manager de Terra (Grup Telefónica).

MARÍA ISABEL FERRERO, DIRECTORA DE LA DIVISIÓ DE TELEFONIA MÒBIL DE LG PER A ESPANYA
LG Electronics ha anomenat a María Isabel Ferrero directora de la divisió de telefonia mòbil de LG per a Espanya. Ferrero liderarà els departaments comercial (que inclou les accions de màrqueting) i tècnic de la divisió i desenvoluparà els plans estratègics de telefonia per al mercat espanyol. Aquesta nova incorporació forma part de l’aposta de LG en reforçar la seva divisió de telefonia mòbil i la seva presència al mercat espanyol, que ja està posicionada com a quart fabricant mundial i a Espanya. Llicenciada en Administració d’Empreses per la Universitat Autònoma de Madrid i MBA per l’Escola de Negocis de Madrid, Ferrero té experiència al sector de les telecomunicacions, en el qual ha desenvolupat la seva carrera professional. En la seva trajectòria es troben empreses com Alcatel, on es va responsabilitzar de la Direcció Comercial el 1994. A continuació, va passar a liderar la Direcció General de Lucent Technologies BCS per a Espanya i Portugal, càrrec que ocupa entre els anys 1997 i 2000. A finals del 2000, Ferrero va ocupar la direcció general de telefonia mòbil a Motorola fins a 2006, període en què aquesta marca va experimentar un creixement del 6% al 24% al mercat espanyol.