Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS Nº10

AS ENTERPRISES NEWSLETTER nº10

 indice.jpg

 

MÀRQUETING vs CRISI
Segons Rafael Muñiz, Director general de RMG & Associats, auditoria especialitzada en Màrqueting i Vendes Intel•ligents i professor de Màrqueting en Centre d’Estudis Financers, existeixen unes eines de màrqueting que, precisament, en èpoques de crisi són les escollides per anar al davant de la recuperació en mercats recessius…[Llegir més]

SEMPRE PLOU, AMAINA
Sota aquest refrany d’origen argentí, s’engloba la visió positiva sobre el final de la crisi. En l’actualitat, i davant d’uns pròxim anys plens de dificultats per a qualsevol persona o empresa, existeix una premissa bàsica que manté amb esperances al gruix de població. Té relació amb els cicles de l’economia, si bé sempre són iguals amb l’única diferència plasmable de les seves durades en les diferents etapes… [Llegir més]

LES CLAUS DE L’ABSENTISME PRESENCIAL
Després de més de set anys augmentant l’absentisme laboral, amb l’arribada de la crisi, està succeint al contrari i en la majoria de sectors es redueix aquesta proporció. Aquesta situació és a causa de la creixent incertesa que regna en les empreses. Per aquesta raó, es redueix l’absència injustificada del lloc de treball, evitant així un dels problemes que més afecta a la productivitat de l’organització… [Llegir més]

L’E-BUSINESS NO SOL ÉS UNA TENDA ONLINE
En moltes organitzacions, hi ha la tendència de quantificar econòmicament cada un dels departaments existents. Una vegada identificats les despeses que generen i els beneficis que aporten a l’empresa, s’apliquen mesures de reforç o retall segons el rumb que la companyia vulgui adquirir. D’altra banda, hi ha certs departaments, que segons les seves accions o metodologies, resulten d’una elevada complicació monetitzar el seu desenvolupament, com els encarregats de l’aplicació del eBusiness… [Llegir més]

QUI ÉS QUI?

SANTIAGO MIER, DIRECTOR DE MÀRQUETING DE DANONE
Santiago Mier ha estat nomenat director de màrqueting de Danone, en substitució de Xavier Mitjavila, que passa a ocupar el càrrec de director general de Danone a Itàlia. Fins ara, Mier era director internacional de màrqueting d’Activia Acceleration Unit. Mier ha estat lligat professionalment a l’empresa làctia pràcticament des que va iniciar la seva activitat professional al sector del màrqueting… [Llegir més]