Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

Qui és Qui?

STERIA ESPAÑA NOMENA A ALICIA SÁNCHEZ NOVA DIRECTORA DE RECURSOS HUMANS 2008093024Alicia_Sanchez_de.jpg
Alicia Sánchez Ruiz, de 46 anys, s’ha incorporat a Steria com a directora de Recursos Humans per a Espanya. Procedeix de BMC Software, on va ocupar la posició de directora de Recursos Humans per a Espanya, Itàlia i Portugal entre els anys 2003 i 2008. Una de les seves principals funcions en Steria serà la d’impulsar el Pla Director de Persones de l’empresa. Aquest pla té com a objectius la fidelització dels empleats i clients a través del desenvolupament d’una comunitat de valor i el suport a la transformació del sector TIC a través d’uns professionals altament qualificats. Amb anterioritat, Alícia Sánchez va treballar per diverses companyies i organismes públics com Vodafone Espanya, on va ser Cap de Recursos Humans durant tres anys, Andersen Consulting (avui Accenture), l’Institut per a la Formació, l’INEM o el CIDE (Centre de Recerca i Documentació Educativa del Ministeri d’Educació i Ciència). Alicia Sánchez és Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid i posseeix un Màster en Direcció de Recursos Humans de la Cambra de Comerç de Madrid. Líder a Europa en serveis globals d’IT per organitzacions que consideren les noves tecnologies part vital de la seva estratègia de negoci, Steria es focalitza en establir amb els seus clients relacions de confiança en mercats claus com: sector públic, finances, telecomunicacions, energia, transports i indústria. Steria els ofereix serveis integrats que inclouen consultoria dels seus processos de negoci crítics així com desenvolupament i gestió dels seus Sistemes d’Informació. Steria va adquirir l’octubre de 2007 la companyia britànica Xansa. El nou Grup posseeix més de 19.000 empleats a 16 països, incloent 5.000 a l’Índia. Els ingressos de Steria a 31 de desembre de 2007 es xifren en 1.400 milions d’euros (1.900.000 milions proforma). Amb seu principal a París, Steria cotitza a la Borsa de París (Eurolist).

VITTORIO COLUSSI, NOU CONSELLER DELEGAT de FIBANC-MEDIOLANUM
Fibanc-Mediolanum, el banc especialitzat en la gestió de l’estalvi i els serveis bancaris de les famílies, ha nomenat Vittorio Colussi nou conseller delegat i director general de Fibanc-Mediolanum Espanya. Per la seva banda, el fins ara primer executiu de la signatura a Espanya, Massimo Doris, ha estat nomenat conseller delegat i director general de Banca Mediolanum, l’entitat amb seu a Milà (Itàlia) que és la societat matriu del Grup Bancari Milan i propietària del 100% de Fibanc-Mediolanum Espanya. En el seu nou càrrec, Vittorio Colussi, s’ocuparà del desenvolupament de Fibanc-Mediolanum a Espanya, així com de la consolidació del seu model de negoci i de la seva xarxa de Consultors Financers Personals. Per la seva banda, Carlos Tusquets seguirà sent President de Fibanc-Mediolanum i també Conseller de Banca Mediolanum. Fins al moment, Vittorio Colussi era el responsable de tota la xarxa comercial del Grup Mediolanum integrada per més de 6.700 professionals distribuïts entre Itàlia, França i Alemanya. Vittorio Colussi, que és llicenciat en Economia per la Universitat Cafoscari de Venècia i Màster en Organització Empresarial per la CUOA de Vicenza, va iniciar la seva carrera en l’àrea administrativa per passar després a l’àrea comercial de Dival Ras, on entre 1978 i 1981 va ser responsable de la xarxa comercial. El 1982, Vittorio Colussi es va incorporar a Banca Mediolanum on va ocupar diverses responsabilitats en el desenvolupament de la xarxa comercial fins a convertir-se en 1991 a responsable de tota la xarxa Italiana de l’entitat. El 2003, amb l’expansió internacional de l’entitat, va passar a convertir-se en responsable de la xarxa europea de Consultors Financers Personals del Grup Milan. Fibanc-Mediolanum forma part del Grup Mediolanum, grup bancari europeu que està present, a més de a Espanya, a Itàlia i Alemanya. El Grup compta en total amb més de 1.140.000 clients atesos, de manera personalitzada, per una xarxa de més de 6.700 professionals i amb uns recursos consolidats de clients de més de 32.000 milions d’euros. A Espanya, Fibanc-Mediolanum té més de 66.000 clients assessorats per una xarxa de més de 640 professionals. A més, l’entitat espanyola compta amb prop de 2.000 milions d’euros de recursos de clients.

BEGOÑA GONZÁLEZ, NOVA DIRECTORA EXECUTIVA DE MICHAEL PAGE
Michael Page International, la companyia líder en selecció especialitzada de comandaments mitjans i directius, ha nomenat Begoña González Unibaso, Executive Manager de Finances, Tax & Legal, Assegurances i RRHH. Després de més de 6 anys d’experiència laboral, primer en American Express com a Business Partner del Departament de RRHH i posteriorment com a consultora de la divisió de Comercial a Michael Page International, González culmina la seva trajectòria en el Grup Michael Page traslladant-se a les Oficines de Barcelona per liderar les divisions de Finances, Tax & Legal, Assegurances i RRHH. Des de la seva incorporació al Grup Michael Page el 2005, ha ocupat diferents rols dins de les divisions de Comercial, RRHH, Finances i Tax & Legal. Va començar com a consultora de Comercial, passant a ser Consultora Sènior, Manager responsable de la creació de l’equip de RRHH a nivell nacional i posteriorment Executive Manager dels equips de Finances Tax & Legal, Assegurances i RRHH. Després d’una etapa plena d’èxits a Madrid, González es trasllada a Barcelona per seguir desenvolupant els equips de Finances i Tax & Legal i consolidar les divisions d’Assegurances i RRHH. Des del seu nou lloc, Begoña González Unibaso liderarà un equip de 12 consultors especialitzats amb àmplia experiència en Finances, Tax & Legal, Recursos Humans i Assegurances. D’aquesta manera, Michael Page Internacional reforça les seves divisions per donar resposta a la gran demanda de processos de selecció de professionals d’aquests sectors. Gonzalez és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Deusto, a més de tenir un Màster de RRHH de ICADE-Comillas. Parla un alt nivell d’anglès i italià així com un nivell mitjà de francès.

CARLOS FERNÁNDEZ, NOU DIRECTOR COMERCIAL DE AUTOSCOUT24
Carlos Fernández ha estat designat nou director comercial de AutoScout24, plataforma europea de vehicles a la xarxa pertanyent a T-Online, propietat del grup Deutsche Telekom. Des del seu nou lloc, Fernández serà responsable de continuar l’expansió de la companyia entre els concessionaris, interessos i altres agents del sector, així com d’implementar aquelles estratègies comercials per incentivar les operacions de compra-venda d’automòbils a través de la Xarxa. Carlos Fernández, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Institució Empresarial Europea i Bachelor in Business Administration per la Universitat de Gal•les, compta amb una important trajectòria professional, avalada amb el Màster en Màrqueting i Tecnologies per l’Institut d’Empresa. Fernández va començar la seva carrera professional en el Departament de Canal de la Companyia HP-COMPAQ, per a la que realitzava l’anàlisi i assessorament de partners sobre productes i serveis de l’empresa. Posteriorment, va ocupar els càrrecs de executiu de vendes e-Business a ONA INTERNET S. A i executiu de comptes DELL COMPUTER SA on romandria dos anys fins a la seva incorporació a TELEFÒNICA SOLUCIONS D’INFORMÀTICA I COMUNICACIONS D’ESPANYA SAU com “Cap de Projecte Aliances i Desenvolupament de Negoci”. AutoScout24 és una plataforma online de vehicles pertanyent a T-Online, propietat del grup Deutsche Telekom, i present en tretze països europeus. El portal www.autoscout24.com, que pren el seu nom de la seva casa matriu, el grup Scout24, compta amb més de 12 milions d’usuaris mensuals i una oferta de 1,8 milions de vehicles, entre nous, seminous, d’ocasió, industrials o de dues rodes. A més, els internautes poden demanar informació addicional sobre finançament o segurs en el sector de l’automoció. En l’actualitat, un total de 37.000 distribuïdors, concessionaris i particulars utilitzen aquest canal per a la compravenda de cotxes. El grup Scout24 té presència en el mercat europeu a través de sectors molt diversos: electrònica (ElectronicScout24), assessorament financer (FinanceScout24), amistat / contactes (FriendScout24), immobiliari (InmobilienScout24), recerca de feina i professionals (JobScout24) i viatges / turisme (TravelScout24).