Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS Nº9

AS ENTERPRISES NEWSLETTER nº9

865163_73317139_indice.jpg

 

FRACÀS PER A TRIOMFAR
“Realment coneixes una persona per com s’aixeca, en comptes per com es cau”, pertany a una d’aquelles grans frases d’auto-ajuda, molt utilitzades en diferents publicacions, però que manté una realitat i veracitat incontestable. Amb caràcter de tòpic, s’aplica no solament a fracassos personals, sinó també als professionals, més concretament en els emprenedors.[Llegir més]

LA PARADOXA DE JEVONS I LA FAL•LÀCIA DE LA SOSTENIBILITAT
James Watt va millorar amb les seves innovacions la màquina de vapor fins a aconseguir un model, salvant les distàncies evolutives, semblant a un actual. Amb el seu treball, va millorar principalment l’eficiència en relació al cost, ja que per fer funcionar la seva màquina, era necessari menys carbó. Aquesta evolució tecnològica orientada a una reducció de costos per augmentar rendiment, va acabar en un increment de l’ús de la màquina, amb el que va generar un creixement en la demanda de carbó. [Llegir més]

EL COST I EL VALOR
l responsable del Departament de Màrqueting realitza trimestralment un Informe sobre la situació del Mercat. Per elaborar aquest informe recopila informació útil des de diferents fonts, per a que posteriorment depuri aquesta primera matèria cap a unes conclusions generals. Juntament amb elles, s’adjunten quotes de mercat de la competència, dades macro i microeconòmiques… [Llegir més]

¿UN GRAN SOU REPRESENTA A UN GRAN PROFESSIONAL?
La relació entre la professionalitat d’un treballador i la quantitat monetària que rep al exercir les seves funcions tenen una relació sovint massa directa. Segons el nivell d’organització, s’intueix que la quantitat monetària a percebre hauria de ser més elevada que qualsevol altre nivell inferior, a priori. [Llegir més]

QUI ÉS QUI?

STERIA ESPAÑA NOMENA A ALICIA SÁNCHEZ NOVA DIRECTORA DE RECURSOS HUMANS
Alicia Sánchez Ruiz, de 46 anys, s’ha incorporat a Steria com a directora de Recursos Humans per a Espanya. Procedeix de BMC Software, on va ocupar la posició de directora de Recursos Humans per a Espanya, Itàlia i Portugal entre els anys 2003 i 2008. Una de les seves principals funcions en Steria serà la d’impulsar el Pla Director de Persones de l’empresa. Aquest pla té com a objectius la fidelització dels empleats i clients a través del desenvolupament d’una comunitat de valor i el suport a la transformació del sector TIC a través d’uns professionals altament qualificats. [Llegir més]