Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

Qui és qui?

presidente_manuel_marin.jpgMANUEL MARÍN, NOU PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ IBERDROLA

L’ex-president del Congrés dels Diputats Manuel Marín ha estat nomenat president de la Fundació Iberdrola a proposta del màxim responsable de l’elèctrica, Ignacio Sánchez Galán. Iberdrola destaca en un comunicat la “experiència internacional i la voluntat integradora” de Marín, que obre “noves perspectives” a la fundació i “una prometedora etapa” en sintonia amb el “fort procés d’expansió” de l’elèctrica fora d’Espanya. Manuel Marín (Ciudad Real, 1949) és llicenciat en Dret per la Universitat de Madrid, doctor en Dret Comunitari en la Universitat de Nancy (França) i compte amb una amplia carrera política a Espanya i Europa. Va ser parlamentari en la legislatura constituent de 1977 i diputat després dels comicis electorals de 1979 i 1982. Des d’aquest any i fins a 1985 va jugar un paper fonamental en les negociacions per a l’adhesió d’Espanya a la CE com secretari d’Estat per a les Relacions amb les Comunitats Europees.

SONIA RODRÍGUEZ, NOVA RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ DE MONDIAL ASSISTANSE

Sonia Rodríguez ha estat nomenada nova Responsable de Comunicació Corporativa de Mondial Assistance, posició des de la qual es responsabilitzarà de consolidar la Comunicació com eina estratègica de la companyia. Llicenciada en Ciències de la Informació per la UCM i doctorada en Aspectes retòrics, dialèctics i polítics de la Informació, i Màster in Business Comunication i del Curs d’Expert en Gabinets de Comunicació d’Empreses i Institucions de la Universitat Complutense de Madrid. Va començar la seva trajectòria professional treballant en diferents mitjans de comunicació com Ideal Gallego, Diari Ya, El Mundo o Diari 16. Posteriorment, es va integrar en gestió de la comunicació de companyies com Danzas, l’Associació Espanyola per a la Qualitat o Caser. En 1997 es va incorporar al Grup Afinsa com responsable de comunicació corporativa. La seva última etapa professional la va desenvolupar en el departament de comunicació externa de Carrefour.

NOMENAMENT DE XAVIER VALENTÍ, DIRECTOR DE LÍNIA DE NEGOCI EN AVENTIA

Aventia, empresa de capital 100% espanyol amb més de 12 anys d’experiència i una de les principals companyies independents del sector de serveis TI, anuncia el nomenament de Xavier Valentí com a nou director de Serveis TIC de la companyia per a Madrid. Xavier Valentí, badalonés de 40 anys i Enginyer Tècnic d’Informàtica de Gestió per la UNED, es va incorporar a Aventia en 1998 després de set anys en el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Des de la seva arribada a Aventia, ha ocupat diverses funcions dins de la companyia, entre unes altres, en l’any 2001, ja va estar a Madrid ocupant el càrrec com gerent d’operacions per a impulsar el llançament de l’oficina i, des de 2005 fins al seu recent nomenament com nou director de la Línia de Negoci de Serveis TIC per a Madrid, venia ocupant el càrrec de director d’operacions de la companyia.

NOMENAMENT DE CAMILLA RICCARDI, CHANNEL MANAGER DE AMADEUS ESPANYA

Amadeus Espanya, líder en tecnologia per a la indústria dels viatges, ha incorporat a la seva àrea de màrqueting a Camilla Riccardi. Situada en Amadeus Espanya, des del seu lloc de Channel Manager del Travel Services Business Group de Amadeus IT Group, serà la responsable de definir i implantar estratègies de desenvolupament per a la contractació de cotxes de lloguer, hotels, segurs, ferris, trens i creuers en les agències de viatges espanyoles. Diplomada en Turisme per l’Institut Professional de Turisme de Roma, posseeix un Màster en Administració de Negocis Turístics i compte amb una àmplia experiència en la indústria dels viatges. Ha ocupat a Mèxic diferents llocs en hotels i en organització de congressos i, a Espanya, ha format part dels departaments de reserves i de producte de l’Hotel Hesperia i de l’agència de viatges online Travelprice.com respectivament.