Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTER Nº8

AS ENTERPRISES NEWSLETTER nº8

indice_agosto.jpg

 

LES PREGUNTES I RESPOSTES EN UNA ENTREVISTA LABORAL
Una vegada aconseguit superar els filtres inicials en un procés de selecció, comença una de les etapes amb més pes específic, l’entrevista personal. En uns pocs minuts, l’intercanvi d’informació ha de ser fluït i rellevant, perquè les dues parts s’arribin a complementar i així aconsegueixin un acord. La preparació ha d’orientar-se cap a… [Llegir més]

LA TV I EL SEU FUTUR ONLINE
La Televisió és el mass-media per excel·lència, ja que aconsegueix arribar a una elevada quantitat de públic en un temps relativament reduït. Amb unes dades d’elecció per part de les companyies publicitàries superiors a mitjans com Internet o Premsa escrita, aguanta en la primera posició com el sistema de comunicació més utilitzat per a la publicitat. [Llegir més]

L’IMPERI DE LA COLA
En qualsevol terrassa de la costa, en qualsevol restaurant, en qualsevol supermercat, podem trobar-la. Es tracta de la beguda per la qual una empresa ha arribat a formar un dels imperis més rentables de l’últim segle. La globalització de les estratègies amb l’orientació segons… [Llegir més]

LA INFLUÈNCIA D’UN PRODUCTE NOU POT CANVIAR LA TENDÈNCIA D’UN MERCAT?
Un vehicle amb una modificació que suposés un avantatge competitiu temporal, podria canviar la tendència del sector de l’automòbil?. En un altre camp completament allunyat, un medicament amb característiques determinants en la seva fabricació molt innovadores, podria canviar alguna de les bases de la poderosa indústria farmacèutica?. O en el cas d’una promoció molt atractiva en dos productes complementaris, afectaria… [Llegir més]

QUI ÉS QUI?

MANUEL MARÍN, NOU PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ IBERDROLA
L’ex-president del Congrés dels Diputats Manuel Marín ha estat nomenat president de la Fundació Iberdrola a proposta del màxim responsable de l’elèctrica, Ignacio Sánchez Galán. Iberdrola destaca en un comunicat la “experiència internacional i la voluntat integradora” de Marín… [Llegir més]