Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTER Nº7

AS ENTERPRISES NEWSLETTER nº7

indiceas.gif

 

CERVELL D’HOME, CERVELL DE DONA

Les diferències entre els cervells dels homes i de les dones han estat demostrades científicament. Encara que les conclusions siguin poc clarividents, nombrosos estudis revelen existents distàncies entre ambdós sexes. Davant aquesta evidència de la ciència, alguns aspectes culturals poden veure’s perjudicats, com els prejudicis establerts sobre les pautes de gènere, per exemple. [Llegir més]

ESTALVIAR ÉS POSSIBLE SI SAPS COM

Davant èpoques d’incertesa econòmica, ja sigui de caràcter lleu o greu, les reaccions de la societat es desenvolupen en cadena. Les empreses busquen solucions per a augmentar els marges que assegurin la seva continuïtat mentre que les persones redueixen el seu consum pensant en les conseqüències a mitjan/llarg termini. Ambdues accions corresponen a l’adopció de polítiques d’estalvi, futur matalàs en possibles casos d’empitjorament de l’economia. [Llegir més]

QUÈ ENS FA FELIÇOS A LA FEINA?

L’objectiu de qualsevol treballador, sense importar el seu càrrec, és aconseguir un ambient òptim al treballar, per a aconseguir d’aquesta manera la felicitat laboral. Encara que semblin conceptes totalment oposats, existeixen multitud de factors que influencien a la persona perquè adopti una actitud positiva en el treball, i com a conseqüència, li produeixi felicitat. [Llegir més]

MOLTS CAPS, POCS LÍDERS

En tota organització el líder desenvolupa una doble capacitat molt valorada pels seus companys. D’una banda, és la punta de la llança, la figura més avançada que guia i motiva als empleats per a arribar a una situació objectiu. Per altra banda, el líder també pot exercir de paraigua en moments de tensió i/o crisi. Precisament en aquests últims, el talent de dites professionals s’avalua davant tota la companyia. [Llegir més]

QUI ÉS QUI?

VODAFONE NOMENA A VITTORIO COLAO DIRECTOR EXECUTIU PER A EUROPA Vitorrio Colao és nomenat nou conseller delegat de Vodafone després de la marxa de Arun Sarin, qui fins a ara ocupava dit càrrec. i que ha dut a la major operadora de telefonia mòbil del món a aconseguir el seu rècord de beneficis. Colao arriba al lloc en un moment dolç per a la companyia, que va guanyar en el seu any fiscal 6.660 milions de lliures (8.270 milions d’euros) enfront d’unes pèrdues de 5.430 milions de lliures (6.800 milions d’euros) l’any anterior, va comunicar en la seva pàgina web. [Llegir més]