Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

QUI ÉS QUI?

ASQesQ.JPGALBERTO MUNT, NOU DIRECTOR CORPORATIU D’AVIVA El Grup Aviva ha nomenat a Alberto Munt director corporatiu de tecnologia i operacions. Alberto serà el responsable de coordinar informàtica, tecnologia i protecció de negoci en totes les unitats de negoci, així com de conduir i coordinar la renovació tecnològica del grup i assegurar una estratègia comuna en assumptes de protecció de negoci. També es farà càrrec de les operacions del Grup.

MARÍA ELENA TOLEDO, NOVA RESPONSABLE D’I+D+I & MÀRQUETING DE TERRA CONSULTORIA María Elena Toledo, s’incorpora a Terra Consultoria d’Incentius com responsable d’I+D+I & Màrqueting, on s’encarregarà de la gestió, execució i seguiment del pla de Màrqueting i Comunicació de l’empresa, entre altres funcions. Toledo ha estat responsable de Màrqueting i Comunicació de Novapress Mitja, editora del periòdic Latino, i compte amb experiència en el sector a través del seu treball en agències de comunicació com Porter Novelli i Citigate Sanchís, així com en el departament de Comunicació i Imatge del BBVA.

MANUEL S. GONZALEZ S’INCORPORA A EASYNET Easynet ha nomenat a Manuel S. González Belber nou director comercial de Easynet Espanya qui que a partir d’ara liderarà l’estratègia comercial de la companyia en el nostre país. Manuel S. és Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i posseïx un M.B.A en Direcció general d’Empreses per IEDE. Des de 2001, ha ocupat llocs de responsabilitat en Easynet, ocupant amb èxit els càrrecs de Account Manager, Eurosales Business Manager i Indirect Salis Manager, fins a arribar al seu actual càrrec com Director Comercial. Així mateix, Manuel S. González conta amb una dilatada experiència desenvolupada en Alhambra Systems menjo Consultor i anteriorment en Gestetner menjo delegat de vendes.

NOMENAMENT DE ROSA Mª AZAÑEDO LÓPEZ COM NOVA DIRECTORA REGIONAL DE RRHH PER A EUROPA DE DELTA AIRLINES. Rosa Mª Azañedo López, ha estat nomenada Directora Regional de Recursos Humans per a Europa de Delta Línies Aèries. Llicenciada en Dret per les Universitats d’Alcalá d’Henares (Madrid) i de Innsbruck (Àustria) i Màster en Direcció de Recursos Humans per INSEA-EUROFORUM, anteriorment ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en Iberia Línies Aèries d’Espanya.