Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS Nº6

AS ENTERPRISES NEWSLETTERS nº6

INDICE_AS.jpg

 

REPOSICIONAMENT DELS VIDEOJOCS

El naixement de la indústria dels videojocs data de mitjan dels anys 50, tenint uns inicis erràtics pel desconeixement generalitzat, mitjançant les denominades màquines recreatives situades en bars i sales d’oci. Sobre els anys 80 va arribar la primera revolució en el sector, ja que[…]

COMPANYIA LLANÇADA

Un nou negoci amb una funcionalitat inicial limitada, però amb elevades possibilitats de creixement se li denomina Start-up, podent-se traduir com “començar pujant”, clarament fent referència al seu objectiu. La majoria d’aquestes empreses, dirigides per empresaris molt emprenedors […]

NO ÉS BONA PUBLICITAT

The Truman Show (1998, dirigida per Peter Weir) tractava sobre la vida de Truman Burbank. L’argument de la pel·lícula es basava en la retransmissió de la vida de Truman, sense el consentiment d’aquest, sent els seus amics i familiars simplement actors i tot el seu entorn un gran decorat. En un moment de la pel·lícula […]

INDÚSTRIA CINEMATOGRÀFICA

La crisi de la indústria cinematogràfica sembla no sorprendre a ningú encara que sigui la més important de la seva recent història, fent trontollar un sector molt influent en diferents aspectes. El creixement experimentat a la fi del segle XX ha propiciat, juntament amb altres factors […]

QUI ÉS QUI?

ALBERTO MUNT, NOU DIRECTOR CORPORATIU D’AVIVA El Grup Aviva ha nomenat a Alberto Munt director corporatiu de tecnologia i operacions. Alberto serà el responsable de coordinar informàtica, tecnologia i protecció de negoci en totes les unitats de negoci, així com de conduir i coordinar la renovació tecnològica del grup i assegurar una estratègia comuna en assumptes de protecció de negoci. També es farà càrrec de les operacions del Grup.. […]