Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

QUI ÉS QUI? 05

Foto-as.jpgNOVA DIRECTORA CORPORATIVA DE RRHH EN ESTEVE, AURORA VENTURALlicenciada en Dret per la Universitat Central de Barcelona, Aurora Ventura ha estat nomenada directora corporativa de recursos humans d’Esteve, lloc al que accedeix després de deixar la direcció nacional de recursos humans de Unilever a Espanya. Als seus 41 anys, compte amb 18 anys d’experiència en l’àmbit de la gestió de persones. Va començar la seva trajectòria professional en la indústria farmacèutica Sandoz, que després de la seva fusió amb Ciba es convertiria en Novartis. Ventura va començar com cap de personal de la fàbrica, passant després a la central com directora de formació i desenvolupament de la companyia. Després de set anys es va incorporar a la multinacional Unilever com a directora de recursos humans de DiverseyLever. Posteriorment va ocupar el càrrec de directora de recursos humans de Unilever Bestfoods; i en 2005 va accedir al ja que precedeix al seu recent nomenament. Aurora Ventura té un MBA per la Open University de Regne Unit, així com diversos postgraduats en recursos humans.

JORDI MING, NOU DIRECTOR DE NEGOCI EN GEC

La consultora de gestió del coneixement i desenvolupament de solucions d’e-learning GEC, pertanyent al grup d’empreses de la Universitat Obertade Catalunya (UOC), ha incorporat a Jordi Ming menjo nou director de negoci. El nou director de GEC serà responsable de gestionar projectes a Barcelona i a Madrid. Jordi Ming conta amb una àmplia experiència en l’àmbit de l’e-learning, tant en el seu aspecte tècnic com funcional. Ha treballat més de quatre anys com consultor de projectes relacionats amb l’e-business per a IBM i més de sis anys exercint diferents càrrecs en GEC, últimament, com product manager de la plataforma tecnològica Virtagora 4 de la companyia. El nou director té un postgrau en adreça de màrqueting per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i és Llicenciat en Enginyeria Superior per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

CRISTINA GARCIA SANCHEZ, DIRECTORA DE MÀRQUETING EN ERMESTE

Cristina García s’ha incorporat a ErmeTel després de sis anys dedicant-se al sector de les noves tecnologies. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Complutense de Madrid, aquesta jove de 30 anys conta amb una extensa experiència professional que va començar en 2001 quan realitzava diverses pràctiques professionals i trainings que la van conduir, en 2003, a treballar en la multinacional HP, on va desenvolupar les seves capacitats com Coordinadora de producció de Màrqueting i Comunicació del compte de Hewlett Packard - IPG en l’empresa Digital Foto. Ja en 2004, Cristina García començaria a treballar en Panda Programari Spain, com Directora del Departament de Fires i Esdeveniments, dintre del Departament de Màrqueting de la companyia.

SECUOYAS NOMENA DIRECTOR DE “USER EXPERIENCE” A RAFAEL MONTENEGRO

Rafael Montenegro ha estat nomenat director de “User Experience” de Secuoyas, va informar l’agència creativa. Montenegro és llicenciat en Publicitat i RRPP i diplomat en Filosofia per la Universitat Complutense de Madrid, i posseeix una àmplia experiència en el sector de la publicitat i la comunicació després d’haver treballat en signatures de consultora per a clients com Telefònica, Terra, Endesa o Línia Directa. Secuoyas és una agència creativa espanyola centrada en el desenvolupament d’iniciatives de màrqueting en la denominada web 2.0.