Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS Nº5

AS ENTERPRISES NEWSLETTERS nº5

indice.jpg

LOGISTA, NATIO DISTRIBUTIO

La xarxa de carreteres romana va ser un element clau en el desenvolupament de l’imperi, ja que tenint com origen el Fòrum Romà, les carreteres partien cap a tots els punts possibles, d’una manera radial, cap a completar una xarxa de més de 50.000 milles pavimentades. A més, contaven amb elements complexos i sofisticats que […]

 

RENDIR EN EL TREBALL, LA TRIPLE 8

Les hores més productives per als directius espanyols de RRHH i Finances es comprenen entre les 9:00 del matí i les 12:00 del migdia, segons un estudi portat a terme per Robert half Finance & Accounting. Els elements que actuen de manera negativa restant productivitat en aquest tram horari són: les trucades de telèfon, les […]

 

EQUIPS DE TREBALL EFICIENTS, EL MULTISKILLED

En general, els departaments de RRHH han evolucionat passant de realitzar una funció administrativa i reguladora cap a aportar valor afegit a l’adreça estratègica de les companyies. Sense abandonar les tasques inicials, s’han anat incorporant a les seves funcions àrees més adequades a la competitivitat, la compensació, els sistemes de retribució flexible, plans de carrera, […]

 

LES 8 CAUSES MES COMUNES DE LA DOLENTA COMUNICACIÓ INTERNA

Per quins motius pot fracassar un pla de Comunicació Interna? María Gil-Casessis Gasset, Professora de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense, Consultora de comunicació, considera que aquestes poden ser les 8 causes més comunes.

1. Massa jerarquia en l’empresa.Una estructura massa vertical o complexa, dificulta els fluxos d’informació ja que una […]

 

QUI ÉS QUI? 05

NOVA DIRECTORA CORPORATIVA DE RRHH EN ESTEVE, AURORA VENTURA

Llicenciada en Dret per la Universitat Central de Barcelona, Aurora Ventura ha estat nomenada directora corporativa de recursos humans d’Esteve, lloc al que accedeix després de deixar la direcció nacional de recursos humans de Unilever a Espanya. Als seus 41 anys, compte amb 18 anys d’experiència en […]