Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

QUI ÉS QUI? 04

QeQ_Dic_07.jpgNOMENAMENT DE Mº LUISA DE LAMOR, NOVA RESPONSABLE DE RELACIONS INSTITUCIONALS DE CLÍNIQUES VITAL DENT
Clíniques Vital Dent ha nomenat nova Responsable de Relacions Institucionals, María Luisa de Lamor. María Luisa és llicenciada en Periodisme i Màster en Comunicació Integral per la Universitat Francisco de Vitòria de Madrid. Màster en Direcció i gestió d’Empreses Radiofòniques impartit per la CADENA SER i la Universitat Autònoma de Madrid, i expert Universitari en Marketing per la UNED. Mª Luisa ha estat Directora de Comunicació de la Universitat Antonio de Nebrija i Responsable de Comunicació i Relacions Públiques de l’empresa d’Autoria, Comunicació i Màrqueting rmg&associats.

ALBERT LABASTIDA, NOU DIRECTOR DE L’HOTEL COMTES DE BARCELONA
L’Hotel Comtes de Barcelona, immillorablement situat en ple Passeig de Gracia, en el cor de la Barcelona modernista i enfront del famós edifici “La Pedrera” de Gaudí, acaba de nomenar nou director. Albert Labastida, de 28 anys i natural de Barcelona, és diplomat en Turisme i Direcció Hotelera per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fins a la data ocupava el càrrec de director executiu de l’Hotel Palace Barcelona (antic Ritz). Labastida va iniciar la seva trajectòria professional en el sector hoteler a EEUU en l’Hotel Crowne Plaza de Dallas i ha ocupat llocs directius en diversos establiments de la ciutat.

TERESA CANDEL, NOVA SÒCIA DEL DEPARTAMENT LABORAL DE BAKER & MCKENZIE
Teresa Candel va obtenir el títol en Ciències Polítiques per la Universitat de Chicago en 1991; es va llicenciar en Dret en 1994, per la Universitat de Loyola a Chicago i per la Universitat Autònoma de Madrid, en 2002. Posseeix una àmplia experiència en Dret Laboral, amb especial èmfasi en sistemes de retribució i polítiques d’empresa de diversa índole, com plans d’igualtat i protecció de dades. Candel va iniciar la seva trajectòria professional en Estats Units, on va exercir com advocat a Chicago. En 1997 es va incorporar a Baker & Mackenzie Madrid.

IVÁN SEMPERE MASSA, NOU VICEPRESIDENT DE YES (YOUNG ENTREPRENEUR SOCIETY)
Ivan L. Sempere Massa, Vicepresident de la Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris, va ser triat vicepresident de YES (Young Entrepreneur Society), Organització que agrupa a 16 associacions de Joves Empresaris d’Europa. Iván Sempere s’ha vingut encarregant de les relacions Internacionals de AJE Confederació a Europa durant els últims quatre anys.