Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS Nº4

AS ENTERPRISES NEWSLETTERS nº4

indice1.jpg

S’ENRECORDA DEL PARE NOEL VESTIT DE VERD?

Un dels temes més polèmics sobre la publicitat dirigida a grans públics és la influència que aquesta exerceix sobre les accions quotidianes dels individus dins d’una societat. Aquestes modificacions de la conducta, com opinen alguns, són derivades dels models publicitaris i d’execucions de grans campanyes comunicatives amb origen en les corporacions més poderoses del planeta. […]


BIOTECNOLOGIA, UN SECTOR EN CREIXEMENT

Un dels sectors amb major creixement en nombre de noves empreses és la biotecnologia, referida a empreses amb aplicacions tecnològiques basades en sistemes biològics i organismes vius per a la creació o modificació de productes o usos específics. El ritme de creació de noves empreses en aquest sector és major del 20% pel que suposa […]


BLENDED MÀRQUETING

Un valor afegit per als anunciants és el poder estar en múltiples suports dirigits al seu client potencial. Per a això, moltes empreses de publicitat ofereixen estratègies de notorietat que combinen accions Online amb altres més tradicionals. Aquesta suma d’accions dota a la campanya d’originalitat i pes específic davant als competidors. Combinar aquestes accions de […]


FACIN JOC, SENYORS

Que Internet està revolucionant els negocis no és cap nova notícia per a ningú. Els sectors que es veuen involucrats per aquestes noves pràctiques empresarials augmenten i queden exposats a la poderosa eina comunicativa. Existeixen múltiples exemples de sectors que canvien els seus models de manera constant, sent per exemple les cases de subhastes, agències […]


QUI ÉS QUI? 04

NOMENAMENT DE Mº LUISA DE LAMOR, NOVA RESPONSABLE DE RELACIONS INSTITUCIONALS DE CLÍNIQUES VITAL DENT
Clíniques Vital Dent ha nomenat nova Responsable de Relacions Institucionals, María Luisa de Lamor. María Luisa és llicenciada en Periodisme i Màster en Comunicació Integral per la Universitat Francisco de Vitòria de Madrid. Màster en Direcció i gestió d’Empreses Radiofòniques impartit […]