Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

FACIN JOC, SENYORS

GAMING1.jpgQue Internet està revolucionant els negocis no és cap nova notícia per a ningú. Els sectors que es veuen involucrats per aquestes noves pràctiques empresarials augmenten i queden exposats a la poderosa eina comunicativa. Existeixen múltiples exemples de sectors que canvien els seus models de manera constant, sent per exemple les cases de subhastes, agències de viatges Online o cases d’apostes a la xarxa els més representatius. En el cas de les apostes Online s’observa que, gràcies a l’elevat volum de diners que es pot arribar a generar, les recents vessants empresarials formen noves tendències de negoci.

Des del punt de vista de l’usuari que realitza apostes Online, la proliferació d’aquestes empreses facilita l’elecció i al seu torn la combinació d’elles en més d’un portal. Aquestes pràctiques poden arribar a suposar a nivell d’usuari una dependència cap al joc amb possibles fins ludòpates. Per això, les companyies estan obligades a fomentar un pla de joc responsable oferint ajudes mèdiques i psicològiques, així com nombre màxim d’apostes diàries, quantitats, etc.

El mercat de les apostes esportives Online representa un model de competència perfecta, amb el marc d’Internet acollint-les a totes. Sota el punt de vista empresarial, els buits legals que emparen aquestes companyies són un punt beneficiós a tenir en compte. Moltes d’elles tenen la seu social en països on el joc Online té una legislació molt flexible, i per això, en els països en els quals operen no tenen gravamen fiscal ni pressions polítiques elevades. Per a l’economia d’un país, l’existència d’aquestes cases d’apostes comporta un risc afegit amb les derivades apostes il·legals, que suposen tot un estrat perillós en aquest mercat. Es calcula que en països asiàtics un 80% de les apostes esportives són realitzades il·legalment, suposant unes quantitats en economies submergides molt elevades, netes d’impostos i sense estar subjectes a cap tipus de legislació.

Les estratègies de comunicació comporten una gran partida en les despeses d’aquest tipus d’empreses. Tenen una base directa en la publicitat Online en portals generalistes i en altres dedicats a la temàtica esportiva. Per altra banda, una manera d’obtenir una comunicació global amb gran impacte és mitjançant el patrocini de grans equips de futbol de renom mundial. Una altra de les opcions comunicatives més utilitzades és el sponsoring d’esdeveniments esportius mundials, sempre que les autoritats polítiques permetin aquestes pràctiques, sent cada vegada més acceptades entre els diferents públics objectius.