Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

QUI ÉS QUI? 03

AS1.jpgPILAR GARCÍA POBLA, NOVA RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ DE ASTRAZÉNECA (foto)

Pilar García de la Pobla ha estat nomenada nova responsable de comunicació de AstraZéneca. Com responsable d’aquesta àrea, es farà càrrec del disseny, implantació i desenvolupament del pla de comunicació de la companyia a Espanya, en el context d’una nova cultura corporativa. Fins al moment d’incorporar-se a AstraZéneca, va ocupar el càrrec de Manager de Comunicació i Màrqueting de R-Operador de Telecomunicacions per Cable a Galícia, durant els últims vuit anys. Pilar García de la Pobla és Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, Màster en Adreça de Màrqueting per l’Acadèmia Europea d’Adreça I Economia de l’Empresa (AEDEM) i per la George Mason University.

 

NOMENAMENT DE JAIME MARTÍNEZ CORTÁZAR, NOU DIRECTOR DE VENDES EN DIVISIÓ DE COMERÇOS EN AMERICAN EXPRESS

 

American Express ha anunciat el nomenament de Jaime Martínez Cortázar com a nou director de vendes de la divisió de comerços a Espanya, amb l’objectiu de reforçar les relacions de la companyia amb els establiments amb els quals té acords comercials. Amb més de 15 anys d’experiència en màrqueting i vendes, Jaime Martínez Cortázar va començar a treballar en American Express en 1992, ocupant diferents posicions de responsabilitat, entre les quals destaca el lideratge del departament de vendes de Corporate Travel i altres càrrecs de responsabilitat dintre de l’àrea d’Establiments de American Express. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, Martínez Cortázar té un International M.B.A. per l’Institut d’Empresa.

 

MARÍA MARTÍN, DIRECTORA DE LA PRÀCTICA DE CAPITAL HUMÀ EN WATSON WYATT.

 

María Martín s’ha incorporat a Watson Wyatt com a directora de la Pràctica de Capital Humà. És llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres, així com en Administració i Adreça d’Empreses, ambdues per la Universitat d’Alcalá d’Henares. Posseeix estudis d’especialització en Gestió de Recursos Humans en el Centre d’Estudis Europeus Garrigues. Amb 9 anys d’experiència, s’ha especialitzat en l’àrea de Capital Humà, fonamentalment en Estratègia de Recursos Humans i Compensació. Abans de la seva incorporació a Watson Wyatt, va desenvolupar la seva carrera professional en l’àrea de Human Cabdal en Mercer i dintre de l’àrea de Human Resources Management en PricewaterhouseCoopers. Així mateix, va treballar en el departament de Recursos Humans d’una de les principals signatures de telecomunicacions.

 

PHILIPPE SAUDO, PRESIDENT DE SUPERMERCATS SABECO

 

Philippe Saudo acaba de ser nomenat nou president de Supermercats Sabeco, filial de supermercats del Grup Auchan a Espanya, en substitució de Francis Lepoutre, director general de Alcampo i president del grup Auchan para Espanya i Portugal, va informar la companyia. Saudo, que va iniciar la seva carrera en el grup en 1980, ha estat director de Recursos Humans i president de Auchan a Polònia, i, a partir d’ara, serà també president dels supermercats del Grup Auchan de Polònia i França.