Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS Nº3

AS ENTERPRISES NEWSLETTERS nº3

indice3.jpg

 

OUTSOURCING EN LA LOGÍSTICA INVERSA

Un dels objectius de la externalització, és aconseguir que l’empresa client pugui concentrar la seva atenció i els seus esforços en l’activitat principal de la mateixa. Així mateix, una de les parts crítiques dels serveis requerits als operadors logístics i no menys important és, la Logística Inversa; procés que consta de la gestió integral dels […]


DEMOGRAFIA I NEGOCIS

Les piràmides de població són la representació gràfica del pes ponderat dels diferents grups d’edat que descriuen a una societat o grup. Al seu torn, també poden representar el futur més pròxim amb el qual es trobarà dit grup objecte d’estudi. Els actuals models en economies desenvolupades es dirigeixen cap a un mateix patró comú […]


INVESTIGACIÓ EFICAÇ

En el transcurs de la vida d’un producte o servei, és vital conèixer el feedback del teu client. No només en les etapes prèvies al llançament d’un producte, sinó durant la seva execució i posteriorment durant la seva maduresa, les investigacions de mercat aporten als departaments de màrqueting i vendes la informació necessària que comportarà […]


DOS GEGANTS

Existeix una rondalla sobre dos gegants que atemorien a un petit poble amb les seves incursions. Es tractava que cada cert temps, un dels dos gegants atacava al poble i destrossava la majoria de propietats dels seus habitants. Va existir entre ells una estranya organització, en la qual mai assetjaven a la mateixa vegada, fins […]


QUI ÉS QUI? 03

PILAR GARCÍA POBLA, NOVA RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ DE ASTRAZÉNECA (foto)Pilar García de la Pobla ha estat nomenada nova responsable de comunicació de AstraZéneca. Com responsable d’aquesta àrea, es farà càrrec del disseny, implantació i desenvolupament del pla de comunicació de la companyia a Espanya, en el context d’una nova cultura corporativa. Fins al moment d’incorporar-se […]