Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

QUI ÉS QUI? 02

0205SUSANA ANDUJAR, NOVA DIRECTORA COMERCIAL I MÀRQUETING BOTIGA VIRTUAL DE FNAC

Fnac Espanya ha nomenat a Susana Andújar nova directora comercial i màrqueting de la botiga virtual de Fnac, www.fnac.es. Susana ha desenvolupat els nou anys de la seva carrera professional en Carrefour. Es va incorporar en 1998 com cap de Secció d’Electrodomèstics i Electrònica en centres comercials de Carrefour durant 2 anys. Després va passar a ocupar el lloc de Cap de Producte d’Imatge, So, Fotografia de Carrefouronline, sent nomenada responsable Comercial i Màrqueting de la Botiga de Tecnologia en 2002. Des de l’any 2004, Susana Andujar era Responsable de la Tenda Online de No Alimentació.
MIGUEL CUENCA, PRESIDENT DE LA APEF

La APEF (Associació Professional d’Empreses de Formació) de la qual formen part empreses de consultoría i gestió de la formació d’Espanya, ha nomenat a Miguel Cuenca Valdivia com a President. Miguel Cuenca Valdivia, es va llicenciar en dret, va començar la seva carrera professional com inspector de treball i seguretat social en diverses províncies espanyoles, sent posteriorment Delegat Provincial de Treball a Melilla i Las Palmas, i des de 1979 a 1981, Director General d’Ocupació. Posteriorment va ser sots-secretari d’Ocupació i R. Laborals del Ministeri de Treball (1981-82), President de la Comissió Executiva del Pla de Reestructuració Tèxtil (1984), Vice-president de la Comissió del Pla de Reconversió del Sector Naval (1984), Secretari General de l’Institut Nacional d’Indústria (1985-1993) i Membre del Consell Econòmic i Social de la Unió Europea (1990-1992).
ARANTXA QUINTANA, NOVA RESPONSABLE D’ADQUISICIONS EN THE PHONE HOUSE.

The Phone House, és la major cadena independent de telecomunicacions d’Europa i Espanya, amb més de 2.000 establiments en 10 països del continent. En el període d’abril de 2006 fins a març de 2007 va arribar una facturació anual de 5867 milions d’euros, i un benefici operatiu de 432 milions de Euros. Arantxa Quintana ha estat nomenada nova Responsable d’Adquisicions de The Phone House. Des del seu nou lloc, Arantxa s’ocuparà de les adquisicions que la cadena efectuï a Espanya, així com dels projectes d’expansió i el desenvolupament de nou negoci de la companyia. Per a la nova Responsable d’Adquisicions, “treballar en una empresa capdavantera i en plena expansió és un repte i una oportunitat immillorable per a participar des de dintre en el desenvolupament del sector. En el meu nou lloc aportaré la meva experiència en l’anàlisi estratègica i la gestió de projectes de desenvolupament, tant orgànic com inorgànic”.
CELSO ALONSO CORTINA NOU DIRECTOR DE LOGÍSTICA DE GEFCO ESPANYA.

GEFCO, la facturació anual de la qual va ascendir en 2005 a 3.000 milions de Euros, està present en més de 80 països, que representen el 85% del comerç mundial. Gràcies a la seva xarxa integrada i a la seva oferta multimodal (carretera, ferrocarril, via marítima i aèria), GEFCO, filial del Grup PSA Peugeot Citroën, es posiciona entre els 10 primers grups europeus de transport i logística. Els seus tres àmbits d’activitat són la distribució i la preparació vehicles (Automotive), la paquetería i el transport terrestre de lots (Network) i la logística i el transport marítim i aeri de lots (Supply). El Grup, que conta amb 400 centres en tot el món, es desenvolupa en tres zones bàsiques: Europa, Àsia i Amèrica del Sud.