Info As Enterprises

Newsletters

Info As Enterprises RSS Feed
 
 
 
 

NEWSLETTERS nº1

AS ENTERPRISES NEWSLETTERS nº1

0.indice_as.jpg


PRESENTACIÓ AS ENTERPRISES NEWS

Estar en permanent actualització de coneixements és un principi bàsic per a mantenir un nivell òptim de competitivitat. Conèixer el mercat, la competència, els públics i els més recents estudis empresarials, ajuda que aquest procés de renovació es realitzi eficaçment.AS Enterprises News neix baix la premissa d’aportar un valor afegit mitjançant la informació i la […]

AS ENTERPRISES: EL NAIXEMENT D’UN GRUP EMPRESARIAL GLOBAL

Els dos últims terços del segle passat han estat etapes molt complexes per al gruix social espanyol. Tots els àmbits han estat esquitxats per aquests canvis, entre ells, per descomptat, l’econòmic. Fins a l’últim terç no va començar un procés de tímida obertura en el qual molts sectors van ser seriosament afectats per la seva […]

SOLUCIONS DE SEGURETAT PERIMÉTRICA: BÉNS EN LLOC SEGUR

La sensació de seguretat és, per a molts, un bé molt preuat. El treball de tota una vida, l’esforç que es plasma en un negoci és quelcom del que no s’accepta pèrdua. Per això, els professionals de la seguretat dediquen estudis, cada vegada més exhaustius, a les diferents variables existents davant el perill d’amenaces tant […]

POSANT NOM A LA MARCA

Relacionar el nom de “Groc pollastre” amb una empresa de disseny gràfic, pot semblar a priori alguna cosa desgavellat, però que coneixent la història, és un nom molt bé estudiat, fruit d’una estratègia de màrqueting. Els responsables d’aquesta pyme que començava la seva marxa empresarial, necessitaven un nom que comencés per la lletra A, ja […]

QUI ÉS QUI? 01

LORETO GONZÁLEZ, GERENT PRÀCTICA BANCA I SERVEIS FINANCERS EN NORMAN BROADBENT
Loreto González s’ha incorporat a Norman Broadbent, empresa de recerca, avaluació i desenvolupament directiu, com a Gerent de la Pràctica de Banca i Serveis Financers. González és Llicenciada en Empresarials per la Universitat de La Corunya i Màster en Finances Internacionals per Heriot-Watt University, […]